Tervetuloa varaamaan myyntipaikka / esittelyalue 16. - 17.6. lentonäytökseen Tikkakoskella

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen haette myyntipaikkaa Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytökseen. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Myyntipaikoille on käytettävissä rajallinen alue, joten hakemista ei kannata viivytellä. Tulemme myös rajoittamaan samankaltaista tuotetta myyvien yritysten määrää. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin kolmen päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Seuraavien tuotteiden ja palveluiden myynti tapahtuu yksioikeudella, joten niiden myymiseen emme voi tarjota myyntipaikkaa
- ruokailupalvelut (sisältäen grillituotteet, hotdogit jne.)
- kahvilatoiminta (sisältäen makeat leivonnaiset, kahvit, mehut, virvoitusjuomat)
- jäätelönmyynti
Lisäksi makeisten myyjien määrä alueella on täysi.

Yhteensä:

Järjestäjä ei ole arvonlisäverovelvollinen.
Vuokrattu teltta on valmiina paikallaan järjestäjän toimesta.
Myyjällä on vastuu myyntitoimintansa ja myymiensä tuotteiden luvista. Järjestäjä voi rajoittaa tai estää kyseisessä yleisötapahtumassa vaarallisten tuotteiden myynnin.

Portit ovat avoinna lentonäytösyleisölle lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00 - 20:00. Perjantai on rakentamis-, media- ja harjoittelupäivä, jolloin alueella vierailee ilmavoimien henkilöstöä. Myynti- ja esittelytoimintaa voi siis olla jo perjantaina mutta myyjän on huomioitava, että alue ei ole vielä täysin valmiiksi rakennettu. Myyjien tulee huomioida, että päivien aikana suihkukoneiden esiintyessä melutaso on korkea ja suosittelemme kuulon suojaamista. Myyjien ja yhdistysten odotetaan olevan valmiina alueella lauantaina 16.6. klo 9:00 kun alueen portit aukeavat. Oman myyntipaikan valmisteluun on käytettävissä: torstai 14.6. klo 12:00 - 20:00, perjantai 15.6. klo 9:00 - 20:00 sekä lauantai 16.6. klo 06:00 - 09:00.


Yhteensä:


Myyntipaikan varausta koskevat viestit voi lähettää osoitteeseen sales@finaf100.fi
Kaikkiin ilmoittautumisiin tullaan vastaamaan. Varauksesta tullaan lähettämään erikseen lasku sen jälkeen, kun varaus on vahvistettu. Kaikille paikkavarausmaksun maksaneille toimitetaan infopaketti ja alueelle pääsyyn oikeuttavat rannekkeet noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.