Jäätyvätkö Suomen kovimpien tubettajien kielenkannat, kun he pääsevät ottamaan mittaa G-voimista ilmavoimien 100-vuotislentonäytöksessä?

 

Sunnuntaina 17. kesäkuuta Hawkin kyytiin nousee tämän hetken suosituin kotimainen YouTube-tähti Lakko. Maassa ystäväänsä kannustaa toinen Suomen kärkitubettajista, kun Herbalisti taltioi Lakon fiiliksiä ennen ja jälkeen lennon.

Ilmavoimien 100-vuotista historiaa juhlistetaan Jyväskylän lentoasemalla 16.–17. kesäkuuta. Sunnuntaina mittaa G-voimista ottavat Suomen kärkitubettajat Lakko ja Herbalisti. Poikien matkaa ilmavoimien juhlalentonäytöksessä voi seurata heidän omilla YouTube-  ja Instagram-kanavillaan.

Youtubessa: 

Lakko
Herbalisti 

Instragramissa:

@officiallakko 
@herbalisti

Sunnuntain aikana Lakko ja Herbalisti ovat myös yleisön tavattavissa lentonäytöksen maanäyttelyalueella. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

 

Lakko on tämän hetken suosituin kotimainen YouTube -tähti, joka pokkasi Tube Awardseissa 2015 Vuoden pelitubettajan ja miestubettajan pystit. Eric tykkää yhdistellä videoilla vahvuuksiaan - parikymppinen Lakko räppää, pelaa ja pitää hauskaa. Lakko toimi vuoden 2017 TV-ohjelma Possen juontajana ja hänellä oli vuonna 2016 oma TV-ohjelma (Lakon ja Herban Boksi)

Herbalisti eli Juuso on kunnianhimoinen nuori mies Kouvolasta. Hän aloitti YouTube-uransa 2010-luvun alussa, jonka jälkeen hänestä on kasvanut yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Nykyisin Herbalisti tunnetaan tubettajana, joka tuottaa sisältöä pelivideoista vlogisisältöihin. Yhdessä Lakon kanssa Herbalisti oli ensimmäinen tubettaja, jolla oli oma TV-formaatti Lakon ja Herban boksi. 2017 syksyllä Herbalisti oli Lakon juontajaparina Posse-ohjelmassa.

Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytös on ilmavoimien juhlavuoden päätapahtuma. Juhlalentonäytös järjestetään 16.–17. kesäkuuta Jyväskylän lentoasemalla, Tikkakoskella. Näytöksen teemana on Tunne historia – Koe nykyisyys – Näe tulevaisuus. Tapahtumajärjestelyistä vastaa Suomen Ilmailuliitto. 

Lakko

Herbalisti

Herbalisti ja Lakko

Hawk-suihkuharjoituskone