Ruoka ja juoma

Kahvit ja limut Sotkusta - oluet ruokamaailman vierestä

 

Lentonäytöksen kahvilapalveluista vastaa Sotilaskoti. Tarjolla on tietysti Sotkun munkkeja, kahvia ja virvoitusjuomia.

Ruokamaailman vieressä on anniskelualue ja yleisö-VIP alue, joissa voit nauttia lentonäytöksestä juomien ääressä.

Alueella on vesipiste, josta vesipulloon voi hakea täydennystä. Luvassa on lämmin sää näytösviikonlopuksi, joten muistathan juoda vettä riittävästi!

Ruokamaailma

 

Tikkakosken lentoasemalle rakentuu monipuolinen ruokamaailma, joka palvelee asiakkaita koko lentonäytöksen ajan. Alueelta löytyvät seuraavat ruokapisteet ja food truckit:

ORIGINAL AMERICAN BURGER FOOD TRUCK

Maittava tuulahdus Amerikkaa Tikkakoskella. Lentonäytökseen saapuu hurjan suosion saavuttanut American Burger Food Truck, jonka menusta löytyvät maittavat ja täyttävät jenkkityyliset artesaaniburgerit Black Angus pihvillä muhkean briossin välissä. Listalta löytyy mm. Double Cheese Black Angus Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140 g käsin tehty täysin vegaaninen pihvi. (laktoositonta ruokaa)

NORDIC GOURMET KALARAVINTOLA

Nordic Gourmet Kalaravintola tuo Tikkakoskelle puhtaita pohjoismaisia makuja. Menu sisältää savustettua aurajuustolohta ja pariloitua pippurilohta, voissa paistettuja ja friteroituja muikkuja, pariloitua saariston siikaa yrteillä pariisinperunoiden, vihannesten ja talon valkosipuliaiolin kera. (vähälaktoosista ruokaa)

BEEF & PORK FESTIVAL GRILL

Lentonäytöksen Beef & Pork popup-ravintolan menusta löytyy tuhtia Black Angus Kebabia, mureaa Pulled Porkia ja makoisaa maalaispyttipannua savustetusta kotimaisesta viljaporsaasta. Kaikki lihan ystävät voivat suunnata kohti Beef&Pork Festival Grilliä. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

BUTCHER’S HOT DOGS AND MORE FOOD TRUCK

Butcher’s Hot Dogs loihtii maukkaat ja mehukkaat aidot Amerikan artesaanihodarit ja lihalautaset katuruoka-twistillä. Menun pohjan muodostavat mahtavat kotimaiset HK:n artesaanimakkarat, Maakarit, ja slow food lihat. Butcher, Meaty, Original, Casablanca vai Pollo, mitäs hodaria tänään syötäisiin? (laktoositonta ruokaa)

AMERICAN GRILL

Lentonäytöksessä American Grill tarjoilee BBQ:lla höystettyjä Amerikan makuja tapahtumakansalle. Listalta löytyy Pulled Porkia, BBQ-Ribsejä ja Grillattuja kanankoipia maalaislohkoperunoiden, coleslawin, grillattujen tomaattien ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

PERINTEINEN FESTARIGRILLI

Perinteisestä Festarigrillistä löydät tapahtumaruoka klassikot: makkaraperunat, joiden kaverina on tarjolla myös maukkaita kebab-herkkulautasia, hedelmäistä kanawokkia ja falafel-kasvisruokalautasia. Perinteisen tapahtuma ja festivaaliruoan ystävät voivat suunnata kohti Festarigrillejä, joita löytyy alueelta useita. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)